У такому разі необхідно переконатися, що галочка "Ігри" активована в налаштуваннях відображення. Відповідно, перейдіть до бібліотеки та викличте меню «Ігри та програми». Тут потрібно перевірити наявність згаданої вище галочки. Якщо вона відсутня, поставте та перевірте, чи відображаються ігри тепер.2 Nov 2024

У вас є приховані ігри? Якщо у вас все ще відсутні будь-які ігри, перевірте, чи не були вони додані до вашого списку прихованих . Ви можете переглянути цей список, вибравши Вигляд > Приховані ігри у верхній частині клієнта Steam. Щоб видалити будь-яку гру з цього списку: Клацніть правою кнопкою миші по грі > виберіть Керування > Видалити із прихованих.

Якщо хтось із ваших друзів у Steam спробує купити в подарунок гру, яку ви зробили приватною, інформація про те, що вона у вас є, видно не буде. Гра та ваші досягнення в ній не відображатимуться на вітринах вашого профілю Steam (таких, як вітрина рідкісних досягнень).

Відкрийте меню Steam > «Установки». У вікні виберіть вкладку «Завантаження» і натисніть «Папки бібліотеки Steam», щоб відкрити керування сховищем. Тут ви можете керувати встановленими іграми та їх розташуванням.

У більшості випадків таке відбувається, коли користувачі забувають, що у них більше одного облікового запису.

У вашій бібліотеці клієнта Steam вже є можливість приховати гру, що не дозволить вам її побачити . Це організаційний інструмент для ігор, які ви все ще хочете мати, але хочете зайняти місце в списку ігор вашого клієнта.

Щоб знайти приховані ігри Steam, відкрийте Steam та натисніть "Вид". У меню, що з'явиться, виберіть "Приховані ігри", і ви побачите приховані ігри Steam.

Ви також можете змінити налаштування приватності таким чином:

  1. Перейдіть на сторінку свого профілю Steam і натисніть кнопку «Редагувати профіль».
  2. Перейдіть на вкладку «Приватність».
  3. Встановіть потрібний статус приватності (всі налаштування зберігаються автоматично).

Чи можуть мої друзі у Steam бачити мою ігрову активність? Якщо ви вирішите зробити розділ «Відомості про гру» закритим, то ніхто, крім вас, не зможе бачити, в які ігри ви граєте і коли ви в них граєте . Якщо ви бажаєте, щоб ваші друзі бачили, у що ви граєте, виберіть опцію «Тільки друзі».