Як закрити доступ до фотографій?

Щоб заборонити іншим користувачам додавати фотографії:

  1. На пристрої Android відкрийте додаток Google Фото .
  2. Унизу натисніть Колекції Альбоми. Щоб знайти потрібні альбоми, виберіть "Усі", "Відкриті для мене" або "Мої альбоми".
  3. Відкрийте альбом.
  4. Угорі праворуч натисніть значок Параметри.
  5. Вимкніть параметр Співпрацювати.

Де зберігаються Приховані фото?

Приховані фотографії буде переміщено в колекцію «Приховано». Вони не відображатимуться в інших розташуваннях. Щоб дізнатися, як вимкнути колекцію «Приховані», щоб вона не відображалася в програмі «Фотографії», дивіться в розділі Приховання колекції «Приховані» з подання.

Як перемістити фото в захищену папку?

Щоб перемістити кілька файлів:

  1. Натисніть значок Вибрати.
  2. Поставте прапорці біля файлів, які потрібно перемістити.
  3. Угорі натисніть значок Перемістити в захищену папку.

Як захистити свої фото?

Забороняти анонімне використання: Ніхто не може використовувати вашу фотографію анонімно, тобто без зазначення автора, без вашої на те згоди. Протидіяти привласненню авторства: Якщо хтось наважиться видати вашу фотографію за свою, ви можете захищати своє авторство в судовому порядку.

Ви можете зберігати конфіденційні фотографії і відео в папку додатка Google Фото, яку захищено за допомогою функції блокування екрана.
Другий спосіб приховати фото на айфоні – використовувати програму «Нотатки», в яку також можна додавати мультимедіа. Позначте особисті …
На Android-пристроях можна зберігати фотографії та відео у спеціальній особистій папці. Ця папка створюється в додатку «Google Фото» і …