Надання доступу до Сторінки за допомогою Facebook Виберіть Установки та конфіденційність, а потім — Установки. Виберіть Налаштування Сторінки в меню ліворуч. Виберіть Доступ до сторінки. Поруч із пунктом Люди з повним доступом натисніть Керувати.

Натисніть . у правому верхньому кутку Facebook. Перейдіть вниз і натисніть «Установки та конфіденційність», а потім натисніть «Установки». Перейдіть вниз до «Аудиторія та видимість» і натисніть на параметр, для якого ви бажаєте змінити конфіденційність .

Як відкрити доступ до своєї сторінки на Facebook для неавторизованих користувачів

  1. Зайдіть до «Налаштування облікового запису», виберіть вкладку «Підписувачі» та позначте галочкою чекбокс «Дозволити передплату»:
  2. Зайдіть в «Налаштування конфіденційності» та позначте опцію «Доступно всім»:

Щоб додати когось до списку "Обмежений доступ": Натисніть Друзі під фото профілю. Виберіть Редагувати список друзів. Натисніть Обмежений доступ. Натисніть Готово.

Як заборонити друзям розміщувати публікації у вашому профілі? #

  1. Натисніть на …
  2. Перейдіть донизу та виберіть Установки та конфіденційність.
  3. Натисніть Установки.
  4. Перейдіть до розділу Аудиторія та видимість, а потім виберіть Профіль та позначки.
  5. Натисніть Хто може розміщувати публікації у вашому профілі?
  6. Виберіть Тільки я.

Ви також можете натиснути посилання «Опублікувати цю сторінку» у верхній частині сторінки, щоб зробити сторінку видимою для публіки. Опублікована бізнес-сторінка відкрита для публіки. Вона не має тих же властивостей конфіденційності, що і особисті Хроніки. Усі користувачі Facebook можуть бачити сторінку після її опублікування.